Efterlysning

I letandet efter arvingar tar det ibland stop. Det kan vara av olika skäl som bristande information i register eller bristande kunskap hur man går vidare. I denna avd kommer det att vara efterlysning av någon arvinge eller anhörig av något slag.

Bernard Vinberg
Tillhör visserligen inte Elsas biologiska arvingar men gift med Ingrid-Marie som dotter till Elsa. I husförhörslängden finns fakta som säger att han föddes i Angered 1845-05-26 I Angereds födelsebok finns han inte med. Både jag och andra släktforskare är ense.
Ett spår är att han föddes i Göteborg av pigan Sara Nilsdotter född (1817 ). fadern ska ha hetat Vinberg men avlidit kort därefter. Troligt att han blev omhändertagen eller plaserad i Angered. han dyker sedan upp som 13 årig skomakarlärling i Göteborg.


Ev Ragnars dotter

Ragnar Wiliam Burman 1903-12-21
Barnbarn till Bernard och Ingrid-marie. Ragnar arbetade i New York under 1920 talet. Han ska där ha träffat en kvinna gift sig och fått en dotter. De enda ledtrådarna som han hade var att han arbetade på en golfklubb nära Hudson River i NY -Abby Inn hette klubben och Ragnar har bott i Yonkers. Hans Amerikanska fru ska ha kallats Vivi och varit katolik enligt Ragnars dotter. I USA kallar sig Ragnar för Wiliam. Söker nu efterlevande till Ragnars barn i USA. . Tacksam för all information om Ragnars vistelse i USA.
Tryck för Stor bild
Läs mer om Ragnar under Ingrid-Maries familje biografi samt Tina Perrys blogg vars pappa (Leonard) var kusin med Ragnar.
Till Tinas blogg om Ragnar


Döttrar till Carl Mattson (Charles Freeland ) 1828-1906

Carl Mattson bror till Elsa emigrerar efter händelserikt liv till USA . Hans döttrar och son följer efter. Anton hans son dör i USA 21 år

Kaisa äldsta dottern gifter sig och får en dotter som har arvingar fram idag.
Hans andra två döttra är det mer oklart med . De finns med i hans testamente men har de några nu levande arvingar.

Hedvig Charlotta 1864-09-15 emigrerar 1890. finns i testamentet 1906.

Emma Matilda – Mattsdotter Freeland Kling
— född 1861 fridlevstad sverige född 1861 fridlevstad
Avled 6 mars 1935 Los Angles County CalifoniaFölj Elsas arvingar från hennes bröder och barn fram till nutid