Till Elsa

När du sitter där i din himmel kan du med gott samvete titta ner på dina arvingar. De finns nu både i Amerikat och Sverige. De flesta har levt ett tämligen gott liv. Några har deltagit i de krig som varit efter din bortgång.
Både första och andra världskriget, samt anhöriga till dina arvingar också i Korea och vietnamkriget. Det är först nu senare delen av 1900 talet och de sista 20 åren som det har blivit möjligt att gå till högre studier. Dina arvingar har framför allt varit arbetande medborgare. Några äventyrare som blivit omskrivna finns också.
Tittar man lite närmare på dina arvingar så finns det några fantastiska människoöden. Många gånger tar det tid att hitta allt men väl där är det upplevelser som slår de flesta Hollywoodfilmer. Hoppas kunna hitta fler av dina arvingar och berätta om dom på denna webbsida som är tillägnat dig. Hittills har det varit mest jordbruksarbetare, industriarbetare, några gav sig ut på sjön. Dina bröder ställde till det med rättvisan, men det vet du redan. De fick ett gott liv till slut och likaså deras arvingar. Nu finns det musiker, en hyllad lärare av högsta rang och en är polis i New York, en tillhörde sverigeeliten i maraton för 84 plus åringar. En bridgemästare i elitklass. En elithandbollsdomare. Två journalister, en norminerad till kristallpris, en känd föfattare och en översättare av engelsk littratur, en berömd fotograf för svt2 samt stridspilot, ett flertal lärare på olika nivåer i Sverige. Ovanligt många var skomakare , ett yrke som inte är vanligt i dessa tider. En är universitetslärare i USA. Flera näringsidkare och entrprenörer. Inte minst men sist ett femtontal släktfoskare, kanske mer.
Detta är början, det finns fler som väntar på att bli upptäckta. Läs om biografierna och historierna på denna sida.

Mvh
Din dotterdotterdotters son
Crister

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.